perjantai 18. syyskuuta 2015

Kotiinlähtö alkaa olla jo liian lähellä

Salut !
Yhyy, tänään oli viimeinen päivä Jordanin kanssa, sillä hänellä alkaa maanantaina loma, eli ei ole paikalla mun VIIMEISENÄ :O työpäivänä. Herranjumala, ihan kamalaa ajatella että on viimeinen päivä jo käsillä, ikävä tänne jo nyt! Ihanaahan se on päästä kotiinkin jne, mutta täällä on ollut niin mahtavaa, ettei sitä voi mitenkään muille ilmaista, mutta pääasiahan on, että mulle on jäänyt täältä niin paljon huikeita muistoja ja kokemuksia.
Mutta asiaan->
Tänään olikin oikea eclair tehtailupäivä. Täytin perus määrien (n.~20-30kpl riippuen päivästä) lisäksi n.90kpl eclaireja. Huh huh kun meinasi mennä kyllä hermo jossain vaiheessa siihen hommaan :D Tänään oli kyllä jotenkin mulla tosi kiukkupäivä. Sain kyllä pidettyä kaikki kiukut loistavasti sisälläni ja hymyn naamalla, mutta jotenkin vaan otti päähän kaikki. En tiedä tuntuiko musta vaan, vai seisoskelinko tänään jotenkin enemmän kuin yleensä ja muutenkin kun jouduin vaan katsomaan vierestä, kun muut tekee sellaisia helppoja hommia, joihin minäkin olisin pystynyt ja mitä olen aiemmin tehnytkin. Tuntui, että tiskiä oli koko ajan ihan hirveät määrät ja että astiat oli likaisempia kuin yleensä, täynnä kaikenlaisia mössöjä ja minä laulatin tiskikonetta koko ajan..tältä ainakin tuntui tänään. En tiedä johtuiko se väsymyksestä  vai siitä, että tämä kokemus on kohta ohi ja se ottaa jo itsessään päähän vai mistä tämä johtui, mutta kunnialla hoidin tämänkin päivän loppuun. 
Eclairien täytön lisäksi tein kaikenlaisia perus massoja ja punnitsin raaka-aineita. Ja sitten tein yli 300 niitä pieniä raesokerilla päällystettyä tuulihattua. Se oli sentään ihan kivaa hommaa, koska Jordan kehui työni jälkeä. Olin kyllä itsekin ihmeissäni, kun se homma sujui jotenkin tosi hyvin tänään, vaikka tuntui että mikään muu ei. Ja koska viime kerralla kun näitä sokerituulihattuja tein, jälki oli jotenkin huonoa ja epätasalaatuista. Mutta tänään ylitin itseni ja se tuntui hyvältä. Tämän jälkeen päivä sujuikin heti jo paljon paremmin.
En edes kunnolla muista mitä kaikkea muuta tänään tein, kun jouduin niin keskittymään positiivisena pysymiseen ja itkupotkuraivarin estämiseen, joten jää suht lyhyeksi tämä postaus. Ja olen kyllä fyysisesti ihan poikkikin, kun nenä on vähän tukossa ja koko ajan paleltaa, toivon vaan etten kipeäksi tähän viimeisille päiville tulisi... Ja lentokoneessa varsinkin on sitten todella mukavaa jos nenä on tukossa.. :)
Noh toivotaan, että saisin tsempattua nämä viimeiset päivät terveenä ja vasta sitten kotona tulisin kunnolla kipeäksi, eiks je.
Päivän päätteeksi teimme tänään myös paperihommat ja annoin Suomen tuliaiset jne.
Eipä tässä kai nyt muuta.
-Laura
aamupala leipä <3 Nam, tämä siis sitä leipää mikä eilen saatiin koululta, ihanaa<3

Tässä kuvaa omenataskusta paistettuna

Ja tässä näitä mun melkein täydellisiä tuulihattuloita. Ylärivin viisi ensimmäista
on Jordanin ja loput mun, ei meinaa edes erottaa häh? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti